kunaon DataNumen Backup?


# 1 Pamulihan
Meunteun

10+ Juta
pamaké

20+ taun tina
pangalaman

100% Kapuasan
Jaminan

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Backup v1.7


  • Pangrojong kana file cadangan sareng diréktori.
  • Ngadukung metodeu cadangan lengkep, tambahan sareng diferensial.
  • Ngarojong sababaraha propil cadangan.
  • Pangrojong pikeun nyadangkeun sababaraha sumber dina waktos anu sami.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan


Émbaran leuwih


DataNumen Backup 1.7 dileupaskeun tanggal 10 Nopémber 2020

  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Backup 1.6 dileupaskeun tanggal 3 Juni 2020

  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Backup 1.5 dileupaskeun tanggal 18 Nopémber 2018

  • Ningkatkeun antarbeungeut pangguna.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Backup 1.0 dileupaskeun dina 17 Maret 2018

  • Pangrojong kana file cadangan sareng diréktori.
  • Ngadukung metodeu cadangan lengkep, tambahan sareng diferensial.
  • Ngarojong sababaraha propil cadangan.
  • Pangrojong pikeun nyadangkeun sababaraha sumber dina waktos anu sami.