kunaon DataNumen Archive Repair?


# 1 Pamulihan
Meunteun

10+ Juta
pamaké

20+ taun tina
pangalaman

100% Kapuasan
garansi

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Archive Repair v3.8


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sadayana subtipe tina Zip file sareng sagala rupi file éksékrési diri.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sadayana subtipe tina RAR arsip.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun Unix standar TAR payel.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sadaya vérsi Microsoft cabfile inet, dikomprés sareng MSZIP, LZX sareng metode Quantum.
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file dina média anu rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan korupsi.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file nganggo menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan


Émbaran leuwih


DataNumen Archive Repair 3.8 dileupaskeun dina 16 Méi 2021

  • Ngarojong sababaraha basa dina GUI.
  • Dukung Spanyol, Perancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea sareng Cina saderhana.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Archive Repair 3.3 dileupaskeun tanggal 25 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Archive Repair 3.1 dileupaskeun tanggal 5 Nopémber 2020

  • pamutahiran DataNumen CAB Repair dugi ka versi 2.2.
  • pamutahiran DataNumen Zip Repair dugi ka versi 3.0.
  • pamutahiran DataNumen RAR Repair dugi ka versi 3.0.
  • pamutahiran DataNumen TAR Repair dugi ka versi 2.2.

DataNumen Archive Repair 3.0 dileupaskeun dina Méi 19th, 2020

  • pamutahiran DataNumen Zip Repair dugi ka versi 2.9.
  • pamutahiran DataNumen RAR Repair dugi ka versi 2.8.

DataNumen Archive Repair 2.7 dileupaskeun tanggal 20 Désémber 2019

  • pamutahiran DataNumen Zip Repair dugi ka versi 2.7.
  • pamutahiran DataNumen RAR Repair dugi ka versi 2.7.

DataNumen Archive Repair 2.5 dileupaskeun dina 29 Agustus 2019

  • pamutahiran DataNumen Zip Repair dugi ka versi 2.6.

DataNumen Archive Repair 2.4 dileupaskeun tanggal 29 Juli 2019

  • pamutahiran DataNumen RAR Repair dugi ka versi 2.6.

DataNumen Archive Repair 2.3 dileupaskeun tanggal 28 Nopémber 2018

  • pamutahiran DataNumen Zip Repair dugi ka versi 2.5.

DataNumen Archive Repair 2.2 dileupaskeun dina Méi 19th, 2018

  • pamutahiran DataNumen Zip Repair dugi ka versi 2.3.
  • pamutahiran DataNumen RAR Repair dugi ka versi 2.5.

DataNumen Archive Repair 2.0 dileupaskeun tanggal 26 Nopémber 2013

  • nambah DataNumen RAR Repair ka suite.
  • pamutahiran DataNumen Zip Repair dugi ka versi 2.2.
  • pamutahiran DataNumen TAR Repair dugi ka versi 2.0.
  • pamutahiran DataNumen CAB Repair dugi ka versi 2.0.

DataNumen Archive Repair 1.0 dileupaskeun tanggal 14 April 2006

  • Suite pamulihan data arsip terintegrasi. Éta kalebet pakakas pamulihan pikeun anu korup Zip sareng arsip SFX, Unix TAR arsip, sareng Microsoft CAB arsip.