Gejala:

Nalika nganggo Microsoft Access pikeun muka file database database rusak, éta bakal nembongkeun pesen kasalahan ieu (error 3159):

Sanés tetengger anu valid

Sampel layar gambar sapertos kieu:

Penjelasan anu Tepat:

Nalika sababaraha rékor data dina database Access anjeun rusak, anjeun panginten tiasa ngalaman kasalahan ieu.

Hiji-hijina jalan kaluar pikeun masalah ieu nyaéta ngagunakeun produk kami DataNumen Access Repair pikeun ngalereskeun file MDB sareng ngajawab kasalahan ieu.

Sampel File:

Sampel file MDB anu rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. mydb_9.accdb

File anu dilereskeun ku DataNumen Access Repair: mydb_9_fixed.accdb