Gejala:

Pesen kasalahan némbongan nalika anjeun nyobian muka file MDB anu rusak sareng Microsoft Access:

Rékaman (s) henteu tiasa dibaca; teu aya ijin baca dina 'xxxx' (Kasalahan 3112)

dimana 'xxxx' mangrupikeun nami obyék Akses, éta tiasa a obyék sistem, atanapi obyék pangguna.

Potret layar tina pesen kasalahan sapertos kieu:

Rékaman (s) henteu tiasa dibaca; teu aya ijin anu dibaca dina 'MSysAccessObjects'

Ieu mangrupikeun kasalahan Microsoft Jet sareng DAO anu tiasa ditangkep sareng kode éror nyaéta 3112.

Penjelasan anu Tepat:

Anjeun bakal ngalaman kasalahan ieu upami anjeun teu ngagaduhan ijin baca pikeun tabel atanapi pamundut anu ditangtoskeun pikeun ningali data na. Anjeun kedah konsultasi sareng administrator sistem anjeun atanapi anu nyiptakeun obyék pikeun ngarobih tugas ijin anjeun.

Nanging, upami anjeun yakin anjeun ngagaduhan ijin dina objék éta, tapi tetep kéngingkeun kasalahan ieu, maka kamungkinan yén inpormasi obyék sareng data milikana dikorupsi sawaréh sareng Microsoft Access mikir yén anjeun teu ngagaduhan ijin dibaca pikeun obyék khusus éta kaliru.

Anjeun tiasa nyobian produk kami DataNumen Access Repair cageur deui database MDB sareng ngarengsekeun masalah ieu.

Sampel File:

Sampel file MDB anu rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. mydb_4.mdb

File na diédit ku DataNumen Access Repair: mydb_4_fixed.mdb (Tabel 'Recovered_Table2' dina file salvaged saluyu sareng tabel 'Staff' dina file anu henteu rusak)

Rujukan: