Gejala:

Nalika nganggo Microsoft Access pikeun muka file database Access anu rusak, anjeun ningali heula pesen kasalahan (error 9505) ieu:

Microsoft Access parantos mendakan yén pangkalan data ieu dina kaayaan anu teu saluyu, sareng bakal nyobian ngahanca basis data. Salami prosés ieu, salinan cadangan database bakal dilakukeun sareng sadaya obyék anu disimpen bakal disimpen dina database anu énggal. Aksés teras bakal muka database anyar. Nami objék anu teu hasil dipulut deui bakal dilebetkeun kana tabel "Kasalahan Pamulihan".

Sampel layar gambar sapertos kieu:

Anjeun tiasa klik tombol "OK" kanggo ngantep aksés ngalereskeun pangkalan data. Upami Microsoft Office Access gagal ngalereskeun basis data anu rusak, éta bakal nembongkeun pesen kasalahan ieu (kasalahan 2317):

Basis data 'xxx.mdb' henteu tiasa dilereskeun atanapi sanés file database Microsoft Access.

dimana xxx.mdb mangrupikeun nami database aksés anu rusak.

Screenshot siga kieu:

kosong

anu hartosna Microsoft Access parantos nyobian anu pangsaéna tapi tetep henteu tiasa ngalereskeun file ieu.

Penjelasan anu Tepat:

Éror ieu hartosna mesin Access Jet tiasa mikawanoh struktur dasar sareng definisi penting tina database MDB sacara berhasil, tapi mendakan sababaraha sauyunan dina definisi tabel atanapi data tabel.

Microsoft Access bakal nyobian ngalereskeun pangkalan data sareng ngalereskeun sauyunan. Upami definisi tabel anu penting pikeun sadayana basis data henteu tiasa dilereskeun, éta bakal nembongkeun anu disebatkeun di luhur "Basis data 'xxx.mdb' moal tiasa diropea atanapi sanés file database Microsoft Access." kasalahan sareng ngagugurkeun operasi terbuka.

Anjeun tiasa nyobian produk kami DataNumen Access Repair pikeun ngalereskeun file MDB sareng ngajawab kasalahan ieu.

Sampel File:

Sampel file MDB anu rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. mydb_5.mdb

File anu dilereskeun ku DataNumen Access Repair: mydb_5_fixed.mdb