Aya seueur pisan alesan anu bakal nyababkeun file Access MDB anjeun rusak atanapi rusak. Kami diklasifikasikeun kana dua kategori, nyaéta alesan hardware sareng alesan parangkat lunak.

Alesan Hardware:

Iraha hardware anjeun gagal nyimpen atanapi mindahkeun data databés aksés anjeun, basis data sigana bakal rusak. Umumna aya tilu jinis:

  • Gagalna Alat Panyimpenan Data. Salaku conto, upami hard disk anjeun ngagaduhan sababaraha séktor anu goréng sareng file MDB Access anjeun disimpen dina séktor ieu. Teras anjeun tiasa maca ukur bagian tina file MDB. Atanapi data anu anjeun baca teu leres sareng pinuh ku kasalahan.
  • Alat Jaringan Salah. Salaku conto, basis data aksés aya dina sérver, sareng anjeun nyobian ngaksésna tina komputer klien, ngalangkungan tautan jaringan. Upami kartu panganteur jaringan, cables, router, hub sareng alat sanés anu ngabentuk jaringan link ngagaduhan masalah, maka aksés jauh tina database MDB tiasa ngajantenkeunana rusak.
  • Kakuatan paranti. Upami kagagalan kakuatan lumangsung nalika anjeun ngaksés databés MDB, éta panginten file MDB anjeun rusak.

Aya seueur téhnik pikeun nyegah atanapi ngaleutikan Korupsi database aksés kusabab masalah hardware, contona, UPS tiasa ngaleutikan masalah gagal listrik, sareng ngagunakeun alat-alat hardware anu tiasa dipercaya ogé tiasa ngirangan kamungkinan korupsi data.

Alesan Parangkat Lunak:

Ogé seueur korupsi basis data Akses kusabab masalah anu aya hubunganana sareng parangkat lunak.

  • Pamulihan Sistem file anu lepat. Anjeun panginten moal dipercaya yén pamulihan sistem file tiasa nyababkeun korupsi database Access. Tapi nyatana, sakapeung nalika sistem file anjeun rusak, sareng anjeun nyobian nyewa alat pamulihan data atanapi ahli pikeun mulangkeun file MDB di dinya, file-file anu dipulih panginten tiasa kénéh rusak, sabab:
    • Kusabab bencana sistem file, sababaraha bagian tina file database MDB asli nyaéta lost permanén, atanapi ditimpa ku data sampah, anu ngajantenkeun file MDB akhirna henteu lengkep atanapi ngandung data anu lepat.
    • Alat pamulihan atanapi ahli henteu ngagaduhan kaahlian anu saé / anjeunna ngumpulkeun sababaraha data sampah sareng nyimpenna salaku file anu nganggo extension .MDB. Kusabab ieu file anu disebut .MDB henteu ngandung data anu sah tina basis data aksés, éta henteu aya gunana.
    • Alat recovery atanapi ahli parantos ngempelkeun blok data anu leres pikeun file MDB, tapi henteu ngahijikeunana dina urutan anu leres, anu ogé ngajantenkeun file MDB anu terakhir diédit henteu tiasa dianggo.

    Ku alatan éta, nalika bencana sistem file kajantenan, anjeun kedah milarian pakakas pamulihan data anu saé / ahli pikeun mulangkeun file database MDB anjeun. Alat / ahli anu goréng bakal ngajantenkeun kaayaan langkung parah tibatan langkung saé.

  • Virus atanapi Software jahat séjén. Seueur virus, sapertos Trojan.Win32.Cryzip.a, bakal nginféksi sareng ngarusak file Access MDB atanapi ngajantenkeun henteu tiasa diaksés. Disarankeun pisan pikeun masang perangkat lunak anti-virus anu kualitas pikeun sistem database anjeun.
  • Tulis Operasi Abort. Dina kaayaan normal, anjeun kedah lirén aksés kalayan neundeun sadaya parobihan dina database MDB teras pencét "Exit" atanapi menu "Tutup". Nanging, upami Access dipareuman sacara teu normal sawaktos anjeun muka sareng nyerat kana database MDB, maka mesin database Jet tiasa nandaan database salaku tersangka atanapi rusak. Ieu tiasa kajantenan upami kagagalan kakuatan anu disebatkeun di luhur lumangsung, atanapi upami anjeun kaluar tina aksés ku pencét "End Task" dina Windows Task Manager, atanapi upami anjeun mareuman komputer tanpa lirén aksés sareng Windows sacara normal.

Gejala Basis Data Korupsi:

Kanggo rujukan anjeun, kami parantos ngempelkeun daptar kasalahan nalika ngakses file MDB anu rusak.

Ngalereskeun Basis Data Korupsi:

Anjeun tiasa nganggo produk anu meunang penghargaan DataNumen Access Repair ka pulihkeun data aksés Korupsi anjeun.

Rujukan: