Nalika anjeun mupus sababaraha tabel tina basis data Microsoft Access anjeun (.mdb atanapi. File accdb) ku teu dihaja sareng anjeun hoyong ngala deui, anjeun tiasa nganggo DataNumen Access Repair pikeun nyeken file .mdb atanapi .accdb sareng ngahanca tabel anu dihapus tina file saloba-gancangna.

Start DataNumen Access Repair.

Catetan: Sateuacan cageur tabel anu dihapus tina Access mdb atanapi accdb file nganggo DataNumen Access Repair, punten tutup Microsoft Access sareng aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file mdb atanapi accdb.

Pencét tab "Pilihan", sareng pastikeun "Cageur tabel anu dipupus" pilihan dipariksa.

Pilih Access mdb atanapi accdb file anu badé dilereskeun:

Pilih Sumber Akses Basis Data

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami nami mdb atanapi accdb langsung atanapi pencét kana Milarian sareng Pilih File tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na.

Sacara standar, DataNumen Access Repair bakal nyimpen database aksés tetep kana file énggal anu namina xxxx_fixed.mdb atanapi xxxx_fixed.accdb, dimana xxxx mangrupikeun nami sumber mdb atanapi file accdb. Salaku conto, pikeun file Damaged.mdb, nami standar pikeun file tetep bakal Damaged_fixed.mdb. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

DataNumen Access Repair Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Milarian sareng Pilih File tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu tetep.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen Access Repair bakal start scanning sareng ngomean tabel-tabel anu dihapus tina mdb sumber atanapi file accdb. Bar kamajuan

DataNumen Access Repair Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan pamulihan.

Saatos prosés ngalereskeun, upami sababaraha tabel dina sumber mdb atanapi database accdb tiasa hasil deui, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

kosong

Ayeuna anjeun tiasa muka database mdb atanapi accdb tetep nganggo Microsoft Access atanapi aplikasi sanésna sareng parios naha tabel anu dihapus tiasa hasil deui.

Catetan: Versi demo bakal nembongkeun kotak pesen ieu pikeun nunjukkeun kasuksésan pamulihan:

dimana anjeun tiasa pencét éta kosong tombol pikeun ningali laporan lengkep sadaya tabel, lapangan, tabel, hubungan sareng objék sanés anu dipulihkeun, sapertos kieu:

kosong

Tapi vérsi démo moal ngaluarkeun file anu tetep. Punten mesen vérsi lengkep pikeun kéngingkeun file anu tetep.