Nalika anjeun ngahapus sababaraha rékaman tina databés Microsoft Access anjeun (.mdb atanapi file .ddb) kalepatan sareng anjeun badé milari deui, anjeun tiasa nganggo DataNumen Access Repair pikeun nyeken file .mdb atanapi .accdb sareng ngahanca rékaman anu dihapus tina file saloba mungkin.

Start DataNumen Access Repair.

Catetan: Sateuacan cageur tabel anu dihapus tina Access mdb atanapi accdb file nganggo DataNumen Access Repair, punten tutup Microsoft Access sareng aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file mdb atanapi accdb.

Pencét tab "Pilihan", sareng pastikeun "Cageur deui catetan anu dihapus" pilihan dipariksa.

Pilih Access mdb atanapi accdb file anu badé dilereskeun:

Pilih Sumber Akses Basis Data

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami nami mdb atanapi accdb langsung atanapi pencét kana Milarian sareng Pilih File tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na.

Sacara standar, DataNumen Access Repair bakal nyimpen database aksés tetep kana file énggal anu namina xxxx_fixed.mdb atanapi xxxx_fixed.accdb, dimana xxxx mangrupikeun nami sumber mdb atanapi file accdb. Salaku conto, pikeun file Damaged.mdb, nami standar pikeun file tetep bakal Damaged_fixed.mdb. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

DataNumen Access Repair Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Milarian sareng Pilih File tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu tetep.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen Access Repair bakal start scanning sareng nyandak deui catetan anu dihapus tina mdb sumber atanapi file accdb. Bar kamajuan

DataNumen Access Repair Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan pamulihan.

Saatos prosés ngalereskeun, upami sababaraha rékaman dina sumber mdb atanapi database accdb tiasa hasil deui, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Ayeuna anjeun tiasa muka mdb atanapi accdb database anu dibereskeun nganggo Microsoft Access atanapi aplikasi sanésna sareng parios naha rékaman anu dihapus dina tabel anjeun tiasa hasil deui.

Catetan: Versi demo bakal nembongkeun kotak pesen ieu pikeun nunjukkeun kasuksésan pamulihan:

dimana anjeun tiasa pencét éta tombol pikeun ningali laporan lengkep sadaya tabel, lapangan, rékaman, hubungan sareng objék sanés anu dipulihkeun, sapertos kieu:

Tapi vérsi démo moal ngaluarkeun file anu tetep. Punten mesen vérsi lengkep pikeun kéngingkeun file anu tetep.