Naon ari cookie?


Cookie mangrupikeun salembar téks leutik anu dikirimkeun kana halaman wéb pikeun pangotéktak sareng disimpen dina terminal pangguna, anu tiasa janten komputer pribadi, telepon sélulér, tablet, sareng sajabana. File-file ieu ngamungkinkeun halaman wéb pikeun émut inpormasi ngeunaan kunjungan anjeun, sapertos basa sareng pilihan anu dipikaresep, anu tiasa ngajantenkeun kunjungan anjeun salajengna langkung gampang sareng ngajantenkeun situs langkung saé pikeun anjeun. Cookie maénkeun peran anu penting pisan pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna dina wéb.

Kumaha cara cookies dianggo?


Ku ngajalajah halaman wéb ieu anjeun nampi yén kami tiasa masang cookies dina mesin anjeun sareng masihan terang kami inpormasi ieu:

  • Inpormasi statistik ngeunaan panggunaan wéb.
  • Format aksés wéb anu pikaresep tina alat sélulér.
  • Pilarian pangénggalna ngeunaan jasa wéb sareng jasa kustomisasi data.
  • Inpormasi ngeunaan iklan anu ditingalikeun ka pangguna.
  • Sambungan data kana jaringan sosial pikeun pangguna, ngaksés Facebook atanapi Twitter anjeun.

Jenis cookies anu dianggo


Halaman wéb ieu nganggo duanana temporary sési cookies sareng cookies pengkuh. Cookie sési ngan ukur nyimpen inpormasi bari pangguna ngaksés Wéb sareng cookies anu tetep disimpen dina data terminal kanggo diaksés sareng dianggo dina langkung ti hiji sési.

Cookies téhnis: ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun nganapigasi halaman wéb atanapi aplikasi sareng nganggo sababaraha pilihan atanapi jasa di ditu. Salaku conto, ku kontrol patalimarga sareng komunikasi data, pikeun ngaidéntifikasi sési, ngaksés bagian Wéb anu diwatesan, jst.

Kustomisasi cookie: ieu ngamungkinkeun pangguna ngakses jasa nganggo sababaraha fitur umum anu tos ditangtoskeun dina terminal anjeun, atanapi setélan anu ditetepkeun ku pangguna. Salaku conto, basa, jinis panyungsi anu anjeun ngalangkungan jasa, desain kontén anu kapilih.

Cookie analisis statistik: ieu ngamungkinkeun ngawaskeun sareng nganalisis kalakuan pangguna dina halaman wéb. Inpormasi anu dikumpulkeun ngalangkungan cookies sapertos kitu dianggo dina ngukur kagiatan wéb, aplikasi atanapi situs platform sareng profil navigasi pangguna tina situs-situs ieu, supados tiasa ningkatkeun jasa sareng fungsionalitas pikeun pangguna.

Cookie Pihak Katilu: Dina sababaraha halaman wéb anjeun tiasa masang kuki pihak katilu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur sareng ningkatkeun jasa anu ditawarkeun. Salaku conto, jasa statistik Google Analytics.

Pareuman Cookies


Anjeun tiasa ngahalangan cookies ku ngaktipkeun setélan dina panyungsi anjeun anu ngamungkinkeun anjeun nolak setélan sadayana atanapi sababaraha cookies. Nanging, upami anjeun nganggo pangotéktak panyungsi anjeun pikeun meungpeuk sadaya cookies (kalebet cookies penting) anjeun moal tiasa ngaksés sadayana atanapi bagéan situs kami atanapi situs wéb anu anjeun kunjungi.

Iwal cookies penting, sadaya cookies bakal kadaluarsa saatos waktos.