Wilujeng sumping DataNumen

DataNumen mangrupikeun pamimpin dunya dina téknologi recovery data. Kami nyayogikeun solusi pamulihan data kalebet produk parangkat lunak pamulihan data anu unggul, jasa pamulihan data propésional, sareng kit pangembangan perangkat lunak (SDK) pikeun pangembang.

Kasaksian Palanggan Kami

SDK pikeun pamekar

SDK pikeun Pamekar

Pakakas pangembangan parangkat lunak kami (SDK) tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahijikeun téknologi pamulihan data anu teu aya tandingan kana parangkat lunak anjeun kalayan lancar.

Émbaran lengkep

Konsumén kami

  • apel
  • Google
  • Microsoft
  • Amazon
  • Facebook
  • Toyota
  • Samsung
  • AT&T
  • Intel
  • IBM
  • General Electric
  • Walmart
  • BMW
  • Ford
  • Siemens
  • Hewlett-Packard
  • Sony
  • Fedex
Daptar palanggan lengkep