DataNumen Zip Repair Krahasimi i Konkurrencës

DataNumen ZIP Repair 3.5 FitojRAR 5.40 ZipRiparimi 1.7 Feniksi Yjor Zip Riparimi 3.0 Kuti Veglash Riparimi për ZIP 1.1.17 SysTools Zip Riparimi 3.0 Rikuperim i shpejtë për ZIP 2.0 Zip Riparimi Pro 5.1.0 ZipRikuperoni 3.0 Riparimi Remo Zip Skeda 2.0 Jodot ZIP Riparimi 1.0

Shkalla e rikuperimit

Shkalla mesatare e rikuperimit * 84.98% 72.74% 76.56% 8.26% 79.99% 5.39% 8.46% 82.56% 39.12% 61.13% 61.13%
Rasti 1 (5 MB) 100% 84.62% 84.62% 61.54% 100% 53.85% 84.62% 100% 0% 84.62% 84.62%
Rasti 2 (50 MB) 96% 72% 72% 8% 96% 0% 0% 92% 84% 64% 64%
Rasti 3 (100 MB) 94.55% 92.73% 92.73% 3.64% 94.55% 0% 0% 92.73% 0% 89.09% 89.09%
Rasti 4 (200 MB) 93.69% 86.49% 86.49% 1.8% 93.69% 0% 0% 91.89% 83.78% 75.68% 75.68%
Rasti 5 (500 MB) 88.97% 78.62% 78.62% 1.38% 88.97% 0% 0% 87.59% 78.62% 68.28% 68.28%
Rasti 6 (1 GB) 77.45% 74.51% 74.51% 1.96% 77.45% 0% 0% 73.53% 66.67% 62.75% 62.75%
Rasti 7 (2 GB) 89.05% 69.34% 69.34% 1.46% 89.05% 0% 0% 87.59% 78.10% 67.15% 67.15%
Rasti 8 (4 GB) 79.72% 77.62% 77.62% 1.4% 79.72% 0% 0% 76.22% 0% 67.13% 67.13%
Rasti 9 (8 GB) 91.461% 91.4598% 91.4598% 0.012% 42.29% 0% 0% 91.45% 0% 0% 0%
Rasti 10 (10 GB) 38.89% 0% 38.19% 1.39% 38.19% 0% 0% 32.64% 0% 32.64% 32.64%

Mbështetje OS

Të gjitha versionet e Windows 32bit / 64bit Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Windows Server 2016 nuk mbështetet

Karakteristika të tjera

Mbështetni skedarin e ndarë Po jo jo jo jo jo jo Po jo Po Po
Mbështetni skedarin SFX Po Po Po jo Po Po jo Po Po jo jo
Ekstraktoni përmbajtjen në ZIP skedar Po Po jo Po Po Po jo Po Po Po Po
Mbështetje për të riparuar ZIP dhe skedarët SFX në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj. Po Po jo jo jo jo jo jo Po jo Po
Mbështetje për të riparuar një grumbull të ZIP dhe skedarët SFX. Po Po Po jo jo jo Po Po jo jo jo
Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur ZIP dhe skedarët SFX për t'u riparuar në kompjuterin lokal, sipas disa kritereve të kërkimit. Po Po Po SFX nuk mbështetet jo jo jo jo jo jo jo
Mbështetni operacionin drag & drop. Po Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Mbështetni parametrat e rreshtit të komandës. Po Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo