Kur përdorni Microsoft Word për të hapur një dokument Word të korruptuar, do të shihni mesazhe të ndryshme gabimi, të cilat mund të jenë paksa konfuze për ju. Prandaj, këtu do të përpiqemi të rendisim të gjitha gabimet e mundshme, të renditura sipas frekuencës së tyre që ndodhin. Për secilin gabim, ne do të përshkruajmë simptomën e tij, do të shpjegojmë arsyen e tij të saktë dhe do të japim një skedar shembull, si dhe skedarin e fiksuar nga mjeti ynë i rimëkëmbjes Word DataNumen Word Repair, në mënyrë që t’i kuptoni më mirë. Më poshtë do të përdorim 'filename.docx' për të shprehur emrin e skedarit të dokumentit tuaj të korruptuar.