Ne përdorim MyCommerce.com FastSpring.com servera të sigurt për të trajtuar transaksionet tona në internet. Ne pranojmë të gjitha kartat kryesore të kreditit, Maestro (Mbretëria e Bashkuar), giropay (Gjermani), iDEAL (Vendet e Ulëta), Transfertë Bankare / Wire, WebMoney, Urdhër Blerje, PayPal, Çeqe dhe Debitim Direkt. Ju lutemi zgjidhni mënyrën përkatëse të pagesës në formularin e porosisë.

Garancia më e mirë e rikuperimit®
Nëse ndonjë mjet tjetër mund të rikuperohet më shumë të dhëna se tonat, ne do të rimbursim porosia juaj!

Versioni i plotë dorëzohet menjëherë pas porosisë tuaj të kartës së kreditit në internet

RENDI TANI!

Speciale vazhdojnë deri në fund të kësaj jave!

Licencat e përdoruesit Çmimi (US $) Porosi e sigurt në internet
1 249.95 199.95 secila Bleni Tani në MyCommerce.com

or

Bleni Tani në FastSpring.com

2 - 9 189.95 149.95 secila
10 - 24 149.95 119.95 secila
25 - 49 119.95 99.95 secila
50 - 99 89.95 69.95 secila bosh

Kënaqësia 100%
E Garantuar

100 - 199 59.95 49.95 secila
200 - 499 49.95 39.95 secila
500 + 34.95 29.95 secila

Porositni përmes Telefonit

Shitësi ynë MyCommerce, një nënkompani e Digital River, gjithashtu pranon Porositë Telefonike, të disponueshme 24x7. Ju lutemi shënoni emrin e produktit DataNumen Exchange Recovery dhe ID e produktit 300055189 kur i thërret.

Qendra e Konsumatorëve Numri pa pagesë Gjuhë (t) e mbështetura
SHBA + 1-800-406-4966 Albanian
Evropë + 49 221 31088-30 Gjermanisht, Anglisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Hollandisht, Portugez

Kontaktoni drejtpërdrejt me departamentin tonë të shitjeve

Për çdo pyetje porosie, porosi të mëdha, porosi blerjeje ose kërkesë tjetër për porosi të veçanta, mund të shkruani DataNumen departamenti i shitjeve në sales@datanumen.com.

Porosit nga a DataNumen shitës ose distributor pranë jush

Te lutem kontrollo lista jonë e shitësit / distributorit nëse doni të porosisni nga një DataNumen shitës ose distributor pranë jush.