simptomë:

Kur përdorni DBCC CheckDB ose CheckTable për të riparuar një bazë të dhënash të korruptuar .MDF, shihni mesazhin e gabimit vijues:
Dështoi: (- ########) Ekzekutimi i pyetjes "DBCC CHECKDB (xxxx) PA NO_INFOMSGS" dështoi me gabimin vijues: "xxxx".

or

Gabimi I / O (ID i gabuar i faqes) zbuluar gjatë leximit në kompensim 0x ###### në skedarin 'xxxx.mdf'.

ku 'xxxx.mdf' është emri i skedarit MDF që mund të aksesohet.

Shpjegim i saktë:

CheckDB dhe CheckTable mund të rregullojnë bazën e të dhënave MDF vetëm me korrupsione të vogla. Për korrupsione të rënda, duhet të përdorni produktin tonë DataNumen SQL Recovery për të rikuperuar të dhënat.

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Referencat: