DataNumen SQL Recovery Krahasimi i Konkurrencës

Shënim: Most nga skedarët e të dhënave për rastet e provës janë të shkarkueshme. Për disa skedarë shumë të mëdhenj, mund ta merrni deri më tani na dërgoni një kërkesë.
Ne gjithashtu mund të sigurojmë të gjithë informacionin e detajuar të teknologjisë në lidhje me testet dhe statistikat, për t'u siguruar që krahasimi është i drejtë.

DataNumen SQL Recovery 5.9 SQL Server
DBCC CHECKDB &
E KONTAKTUESHME
Rikuperimi për SQL Server 4.7 Riparimi dhe rikuperimi i bazës së të dhënave të kernelit SQL 13.5.1 Stellar Phoenix SQL Rimëkëmbjes 5.0 Mjet i Riparimit të Baza e të Dhënave SQL 6.0 Kuti Veglash Riparimi për SQL Server 2.1.5 ApexSQL Recover 2014.01.1112 SysTools SQL Rimëkëmbjes 6 Riparimi i MDF-së QuickData 5.5 Rikuperim i shpejtë për SQL Server Riparimi i Riparimit për SQL Database Recovery 12.03

Shkalla e rikuperimit

Shkalla mesatare e rikuperimit * 92.60% 1.27% 8.78% 8.88% 8.88% 8.88% 63.24% 8.81% 8.88% 8.88% 3.80% 10.72%
Rasti 1
(5 MB skedar i korruptuar MDF në SQL Server Formati 2005)
88.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 86.20% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 2
(50 MB skedar i korruptuar MDF në SQL Server Formati 2005)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 99.98% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 3
(100 MB skedar i korruptuar MDF në SQL Server Formati 2008)
100.00% 0.00% 100.00% 100.00% 100.00% 100.00% 99.36% 100.00% 100.00% 100.00% 100.00% 100.00%
Rasti 4
(500 MB skedar i korruptuar MDF në SQL Server Formati 2008)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 66.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 5
(1 GB skedar i korruptuar MDF në SQL Server Formati 2008R2)
100.00% 0.00% 0.18% 0.18% 0.18% 0.20% 53.28% 0.00% 0.20% 0.20% 0.00% 0.20%
Rasti 6
(2 GB skedar i korruptuar MDF në SQL Server Formati 2008R2)
100.00% 0.00% 49.60% 50.60% 50.60% 50.60% 53.26% 50.10% 50.60% 50.60% 0.00% 69.00%
Rasti 7
(4 GB skedar i korruptuar MDF në SQL Server Formati 2012)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 8
(8 GB skedar i korruptuar MDF në SQL Server Formati 2012)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 77.80% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 9
(10 GB skedar i korruptuar MDF në SQL Server Formati 2014)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 78.50% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 10
(15 GB skedar i korruptuar MDF në SQL Server Formati 2012)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 80.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%

Mbështetje OS

Windows 32bit
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
Po Po Po Po Po Po Windows Vista nuk mbështetet Windows XP /
Serveri 2003
i pambështetur
Po Po Po Po
Windows 64bit
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
Po Po Windows 8 nuk mbështetet Po Po Po Windows Server 2008 / Vista nuk mbështetet Dritaret
Serveri 2003
i pambështetur
Po Po Po Po

SQL Server mbështetje

32bit SQL Server
(2005/2008/2008R2/2012/2014)
Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po
64bit SQL Server
(2005/2008/2008R2/2012/2014)
Po Po SQL Server 2014 të pambështetur Po Po Po Po Po Po Po Po Po

Mbështetja e Formatit të Skedarit Input / Output

Fut skedarin MDF krijuar nga 32bit SQL Server
(2005/2008/2008R2/2012/2014)
Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po SQL
Server 2008R / 2012 /
2014
i pambështetur
Po
Fut skedarin MDF krijuar nga 64bit SQL Server
(2005/2008/2008R2/2012/2014)
Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po SQL
Server 2008R / 2012 /
2014 të pambështetur
Po
Skedari i daljes në format MDF dhe format teksti SQL Po SQL e thjeshtë
teksti nuk mbështetet
Po Po MDF nuk mbështetet Po Po Po Po Po MDF nuk mbështetet Po

Mbështetje e madhe e skedarit MDF

Rikuperoni skedarët MDF deri në 16 TB Po Po jo jo jo jo Po jo jo jo jo jo

Aftësitë në Rikuperimin e Objekteve

Rikuperoni strukturën dhe të dhënat në tabela Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po
Mbështetni të gjitha llojet e të dhënave Lloji XML nuk mbështetet Po Lloji XML nuk mbështetet Lloji XML nuk mbështetet Lloji XML nuk mbështetet ntext, nvariant,
sql_variant, varbinar

Lloji XML nuk mbështetet
Po Po ntext, nchar,
nvarchar,
varbinar,
sql_variant,
llojet xml
i pambështetur
ntext, nchar,
nvarchar,
varbinar,
sql_variant,
llojet xml
i pambështetur
ntext, nvarchar,
varchar, tekst,
para e vogel,
imazh,
llojet xml
i pambështetur
lloji xml nuk mbështetet
Mbështet kolonën e rrallë Po Po Po
(vetëm mbështetje SQL Server Formati 2008)
jo Po jo jo jo jo jo jo Po
Rikuperoni rekordet e fshira Po jo jo jo jo Po jo jo Po Po jo jo
Rikuperoni skedarë të shumtë, përfshirë skedarin MDF dhe skedarët e tij NDF të lidhur Po Po jo jo Po Po jo jo Po Po jo jo

Karakteristika të tjera

Mbështetje për të riparuar skedarët MDF në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj. Po Po jo Po Po jo jo jo jo jo jo Po
Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh MDF. Po Po Po jo jo jo Po Po jo jo jo jo
Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur skedarët MDF që do të riparohen në kompjuterin lokal, sipas disa kritereve të kërkimit. Po jo Po jo Po jo jo jo jo jo jo jo
Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që ju mund të riparoni një skedar MDF me menunë kontekstuale të Windows Explorer lehtë. Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Mbështetni operacionin drag & drop. Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS). Po Po Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo