simptomë:

Kur e keni përdorur skanpst për të skanuar dhe riparuar skedarin tuaj të korruptuar PST, mund të merrni mesazhin e gabimit vijues:

Një gabim i panjohur pengoi hyrjen në skedar. Gabim 0x80070570: Skedari ose drejtoria është e dëmtuar dhe e palexueshme.

Shpjegim i saktë:

Disku juaj i ngurtë ka disa sektorë të këqij, kështu që kur scanpst përpiqet të lexojë të dhëna nga skedari i korruptuar PST i vendosur në sektorët e këqij, ai do të kthejë mesazhin e mësipërm të gabimit.

Për të zgjidhur problemin, do të ishte më mirë të krijonit një imazh disku të diskut të ngurtë të dështuar me softuer të tillë DataNumen Disk Image, pastaj përdorni DataNumen Outlook Repairrikuperoni të dhënat tuaja Outlook nga skedari i imazhit të diskut direkt, ose kontrolloni diskun dhe rregulloni gabimet e mundshme dhe më pas përdorni scanpst për të riparuar përsëri skedarin, ose riparuar skedarin PST në diskun e ngurtë të gabuar, si më poshtë:

  1. Zgjidhni skedarin PST në hard disk të gabuar si skedari burimor që do të riparohet.
  2. Montoni një njësi të jashtme USB në kompjuter dhe vendosni skedarin fiks të daljes në diskun e jashtëm USB në vend të diskut të ngurtë origjinal.
  3. Klikoni “Start Riparimi ”për të kryer procesin e rikuperimit.