simptomë:

Kur hapni një dokument të dëmtuar Word me Microsoft Word 2003, shihni mesazhin e gabimit vijues:

Word përjetoi një gabim gjatë përpjekjes për të hapur skedarin.

Provoni këto sugjerime.
* Kontrolloni lejet e skedarit për dokumentin ose pajisjen.
* Sigurohuni që ka mjaft memorie të lirë dhe hapësirë ​​në disk.
* Hapni skedarin me konvertuesin Text Recovery.

Më poshtë është një shembull i ekranit të mesazhit të gabimit:

Word përjetoi një gabim gjatë përpjekjes për të hapur skedarin.

Klikoni në butonin "OK" për të mbyllur kutinë e mesazhit.

Shpjegim i saktë:

Kur disa pjesë të dokumentit Word janë të korruptuara, ju do të merrni mesazhet e lartpërmendura të gabimit. Dhe nëse korrupsioni është i rëndë dhe Word nuk mund ta rimarrë atë, ju mund të përdorni produktin tonë DataNumen Word Repair për të riparuar dokumentin Word dhe për të zgjidhur këtë gabim.

Ndonjëherë Word do të jetë në gjendje të rikuperojë pjesë të përmbajtjes nga dokumenti i korruptuar, por pjesët e mbetura nuk mund të rikuperohen. Në një rast të tillë, mund të përdorni gjithashtu DataNumen Word Repair për të rikuperuar këto pjesë.

Dosja e mostrës:

Shembull skedar i korruptuar i dokumentit Word që do të shkaktojë gabimin. Gabim6_1.doc

Skedari u riparua me DataNumen Word Repair: Gabim6_1_fiks.doc