Sepse Microsoft Outlook nuk mund të hapet dosje jashtë linje (OST) dosjen drejtpërdrejt, kur keni nevojë për të hyrë në të dhënat në OST skedarin, duhet ta shndërroni në një skedar PST i cili mund të njihet nga Outlook.

Disa situata të zakonshme kur duhet të konvertoheni OST në PST janë:

  • Kutia postare e Exchange që shoqërohet me OST skedari është i padisponueshëm për disa arsye dhe OST dosja është jetime. Ju duhet të merrni të dhënat nga ato.
  • La OST skedari është i korruptuar ose i dëmtuar. Ju dëshironi të rikuperoni të dhënat në të.
  • Ju dëshironi të merrni disa të dhëna që ekzistojnë vetëm në ato lokale OST fotografi.

me DataNumen Exchange Recovery, ju mund të konvertoheni OST skedar në skedarin PST lehtë dhe me efikasitet.

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Të konvertohet OST në skedarin PST, ju lutemi bëni si më poshtë:

Start DataNumen Exchange Recovery.

Shënim: Para se të konvertohet OST skedar në skedar PST me DataNumen Exchange Recovery, ju lutemi mbyllni Microsoft Outlook dhe çdo aplikacion tjetër që mund të hyjë ose modifikojë OST fotografi.

Zgjidhni OST skedari që do të konvertohet:

bosh

Ju mund të futni OST emrin e skedarit direkt ose klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur OST skedari që do të konvertohet në kompjuterin lokal.

By default, DataNumen Exchange Recovery do të konvertojë OST skedoni në një skedar të ri PST të quajtur xxxx_recained.pst, ku xxxx është emri i burimit OST dosje. Për shembull, për burimin OST skedari Burimi.ost, skedari i parazgjedhur i konvertuar PST do të jetë Source_recained.pst. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

bosh

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit PST ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur emrin e skedarit PST.

Kliko Start Rimëkëmbja butonin dhe DataNumen Exchange Recovery do të start skanimi dhe shndërrimi i të dhënave nga burimi OST skedari në skedarin PST të destinacionit. Shiriti i progresit

DataNumen Access Repair Progres Bar

do të tregojë progresin e konvertimit.

Pas procesit të konvertimit, nëse të dhënat janë konvertuar me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:
bosh

Tani mund të hapni skedarin PST të konvertuar me Microsoft Outlook dhe të përdorni të dhënat në të.

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%