Kur përdorni Microsoft Outlook për të hapur një dosja e korruptuar personale e dosjeve (PST), do të shihni mesazhe të ndryshme gabimi, të cilat mund të jenë disi konfuze për ju. Prandaj, këtu do të përpiqemi të rendisim të gjitha gabimet e mundshme, të renditura sipas frekuencës së tyre. Për secilin gabim, ne do të përshkruajmë simptomën e tij, do të shpjegojmë arsyen e tij të saktë dhe do të japim një skedar shembull, si dhe skedarin e fiksuar nga mjeti ynë i rimëkëmbjes Outlook DataNumen Outlook Repair, në mënyrë që t’i kuptoni më mirë. Më poshtë do të përdorim 'filename.pst' për të shprehur emrin tuaj të korruptuar të skedarit Outlook PST.

Megjithëse Microsoft siguron Inbox Repair Tool (Scanpst.exe) për të rregulluar problemet në skedarët e korruptuar PST, ai nuk mund të funksionojë për most të rasteve. Goditja haset shpesh në probleme kur Mjeti Riparimi i Kutisë nuk funksionon:

Për më tepër, kur përdorni Microsoft Outlook, gjithashtu mund të hasni shpesh problemet e mëposhtme, të cilat mund të zgjidhen me anë të DataNumen Outlook Repair lehtë.

Përveç kësaj, kur përdorni telefonin tuaj celular për të sinkronizuar të dhënat me Microsoft Outlook në desktopin tuaj, ju gjithashtu mund tëost postat elektronike dhe sendet e tjera për shkak të gabimeve të sinkronizimit ose defekteve të softuerit. Në një rast të tillë, mundeni gjithashtu përdorim DataNumen Outlook Repair për të rimarrë lost artikuj.
Ndonjëherë, kur hasni një problem në Outlook, është pak e vështirë të përcaktoni arsyen e vërtetë. Në një rast të tillë, mundeni diagnostikoni problemin hap pas hapi dhe zbuloni se çfarë nuk shkon me Outlook-un tuaj.