simptomë:

Kur përdorni Outlook Inbox Repair Tool (Scanpst.exe) për të riparuar një skedar të dëmtuar ose të korruptuar të dosjeve personale Outlook (PST), gjatë procesit të skanimit, scanpst do të raportojë gabimin e mëposhtëm dhe më pas do të ndërpresë procesin e skanimit:

Ka ndodhur një gabim i cili bëri që skanimi të ndalet. Asnjë ndryshim nuk është bërë në skedarin e skanuar.

Screenshot:

Më poshtë është pamja e ekranit të gabimit:

Shpjegim i saktë:

Scanpst mund të rikuperojë vetëm një skedar të korruptuar PST struktura e të cilit nuk është dëmtuar. Nëse korrupsioni ose dëmtimi i dosjes PST është shumë i rëndë dhe struktura e dosjes është plotësisht lost, atëherë scanpst do të hasë gabime të papritura të cilat do të ndërpresin procesin e skanimit.

Me mjet profesional DataNumen Outlook Repair, ju do të jeni në gjendje të riparoni skedarin e korruptuar PST dhe të zgjidhni problemin. Me programim të sofistikuar dhe metodologji algoritmi, DataNumen Outlook Repair gjithmonë do të shërohet most e të dhënave të rikuperueshme formojnë skedarin e korruptuar PST, shumë më tepër sesa ato të rikuperuara nga scanpst, kështu është mjeti më i mirë i rimëkëmbjes së Outlook në treg.

Dosjet e mostrave:

Dosja e Korruptuar: Test5.pst

Dosja e rregulluar nga DataNumen Outlook Repair: Test5_fiksuar.pst

Referencat: