Vegla e Riparimit të Kutisë së Microsoft Outlook (Scanpst)

Për Outlook 2007 dhe versionet e mëparshme, Microsoft siguron mjetin falas të riparimit Inbox, i quajtur gjithashtu scanpst, që mund të rregullojë disa gabime të vogla në skedarët e korruptuar Outlook PST.

Isshtë instaluar me Microsoft Outlook dhe mund ta gjeni duke kërkuar për "scanpst.exe" në kompjuterin tuaj lokal. Ose duke kërkuar skedarin nën drejtoritë e mëposhtme:

Dritaret Versioni i Outlook Shtegu i scanpst.exe
32bit Outlook 2003 makinë:Skedarët e programeve Microsoft OfficeOFFICE11
32bit Outlook 2007 makinë:Skedarët e programeve Microsoft OfficeOFFICE12
32bit Outlook 2010 (32bit) makinë:Skedarët e programeve Microsoft OfficeOFFICE14
64bit Outlook 2010 (32bit) përzënë: Program Files (x86) Microsoft OfficeOFFICE14
64bit Outlook 2010 (64bit) përzënë: Program FilesMicrosoft OfficeOFFICE14
32bit Outlook 2013 (32bit) përzënë: Program FilesMicrosoft OfficeOFFICE15
64bit Outlook 2013 (32bit) përzënë: Program Files (x86) Microsoft OfficeOFFICE15
64bit Outlook 2013 (64bit) përzënë: Program FilesMicrosoft OfficeOFFICE15

ku makinë: është disku ku instaloni kopjen tuaj të Outlook.

Nëse instaloni versionin "Kliko për të ekzekutuar" të Outlook 2010 dhe 2013, duhet të ndiqni udhëzimet në https://support.microsoft.com/en-us/office/repair-outlook-data-files-pst-and-ost-25663bc3-11ec-4412-86c4-60458afc5253 për të gjetur scanpst.exe.

Informacione më të hollësishme rreth përdorimit të këtij mjeti falas mund të gjenden në:
https://support.microsoft.com/en-us/help/272227/how-to-repair-your-outlook-personal-folder-file-pst (Për Outlook 2002/2003/2007/2010)
https://support.microsoft.com/en-us/help/272227/how-to-repair-your-outlook-personal-folder-file-pst (For Outlook 2000/2002/2003/2007/2010/2013)

DataNumen Outlook Repair është shumë më mirë se Scanpst:

Megjithëse scanpst mund të jetë një ndihmë në rikuperimin e skedarëve të korruptuar Outlook PST, DataNumen Outlook Repair është shumë më mirë, sepse:

  • Scanpst rindërton skedarin bazuar në strukturën e skedarit origjinal Outlook PST. Kurdoherë që ka ndonjë gabim që e bën strukturën e skedarit të panjohur, për shembull, Outlook has "Skedari xxxx.pst nuk është një skedar personal i dosjeve.”Gabim, scanpst do të dështojë. Derisa DataNumen Outlook Repair të ketë një kuptim më të mirë të specifikimit të skedarit Microsoft Outlook PST dhe kryen rikuperim të pavarur nga struktura e skedarit origjinal. Prandaj, çdo gabim në strukturë nuk do të parandalojë DataNumen Outlook Repair nga puna me sukses. Edhe nëse e gjithë struktura është shkatërruar plotësisht, DataNumen Outlook Repair akoma mund të rikuperohet nga skedari.
  • Scanpst verifikon vetëm integralitetin e skedarit PST. Nuk kryen ndonjë kontroll tjetër në skedarin PST. Prandaj, nuk mund të zgjidhë mangësitë e qenësishme në skedarët Outlook PST. Për shembull, nuk mund të rregullojë skedarë PST 2 GB të përmasave të mëdha. Derisa DataNumen Outlook Repair është krijuar për të kontrolluar dhe korrigjuar gjithçka në skedarin PST për t'u siguruar që është gjithmonë e përdorshme për klientët përfundimtarë.
  • Scanpst është krijuar vetëm për të korrigjuar gabimet në skedarin PST. Nuk mund të zgjidhë problemet e tjera me Outlook, për shembull, ju harroni fjalëkalimin e skedarit PST, ju fshini disa email gabimisht dhe doni t'i hiqni ato, etj Ndërsa DataNumen Outlook Repair është krijuar për të zgjidhur të gjitha problemet që lidhen me Outlook, kështu që mund t'i zgjidhë këto problem si një erë!

Me një fjalë, DataNumen Outlook Repair është superior ndaj scanpst në të gjitha aspektet. Kurdoherë që hasni një problem në Outlook, ju sugjerojmë të përdorni DataNumen Outlook Repair.

Referencat: