Lajme

DataNumen Office Repair 1.0 lëshohet në 19 Shkurt 2006

  • Komplet i integruar i rikuperimit të të dhënave të Microsoft Office. Ai përfshin mjete rikuperimi për bazat e të dhënave të korruptuara ose të dëmtuara të MS Access, fletët e punës MS Excel, dokumentet MS Word, skedarët e të dhënave MS Outlook dhe MS Outlook Express skedarët dbx dhe mbx.

DataNumen Outlook Repair 1.1 lëshohet më 31 dhjetor 2005

  • Përmirësoni shpejtësinë e skanimit dhe rikuperimit.
  • Mbështetje për të zbuluar formatin burimor të skedarit PST automatikisht.
  • Mbështetje për të përcaktuar formatin e skedarit PST të daljes automatikisht sipas versionit të Outlook të instaluar në kompjuterin lokal.
  • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur skedarët PST për t'u riparuar në kompjuterin lokal, sipas disa kritereve të kërkimit.

DataNumen DBF Repair 1.4 është lëshuar më 5 dhjetor 2005

  • Mbështetje për të ndarë tabelën kur numërimi i fushës së saj arrin një numërim maksimal të paracaktuar të fushës.
  • Përmirësoni mekanizmin e raportit të gabimit.
  • Mbështetje për të rikuperuar fushat binare.
  • Fix disa bugs të vogla.