Lajme

DataNumen DBF Repair 1.5 lëshohet më 12 korrik 2006

  • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur DBF skedarët që duhen riparuar në kompjuterin lokal.
  • Shtoni më shumë kontrolle në rikuperimin e skedarit DBT / FPT.
  • Përmirësoni efikasitetin e motorit të rikuperimit.