Lajme

DataNumen Exchange Recovery 3.0 lëshohet më 12 gusht 2010

 • Përmirësoni performancën e motorit të rikuperimit.
 • Përmirësoni mekanizmin e zbulimit dhe përpunimit të gabimeve.
 • Përmirësoni shiritin e progresit për të pasqyruar saktësisht progresin e rikuperimit.
 • Mbështetni Microsoft Exchange 2010 dhe Outlook 2010.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 3.2 lëshohet më 3 gusht 2010

 • Përmirësoni mekanizmin e zbulimit dhe përpunimit të gabimeve.
 • Përmirësoni shiritin e progresit për të pasqyruar saktësisht progresin e rikuperimit.
 • Mbështetni Microsoft Outlook 2010.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Exchange Recovery 2.5 është lëshuar më 24 mars 2010

 • Përmirësoni shpejtësinë e skanimit dhe rikuperimit.
 • Ulni konsumin e kujtesës gjatë procesit të rikuperimit.
 • Parandalon rikuperimin e përmbajtjeve të kopjuara në procesin e rikuperimit.
 • Mbështetje për të rimarrë vetitë e shumta të një objekti në grumbull.
 • Mbështetje për të rikuperuar dhe shndërruar pronat me shumë vlera.
 • Përmirësoni përputhshmërinë në sistemet Windows 9x.
 • Përmirësoni pajtueshmërinë e GUI.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 2.5 është lëshuar më 10 shkurt 2010

 • Mbështetje për të rimarrë vetitë e shumta të një objekti në grumbull.
 • Mbështetje për të rikuperuar dhe shndërruar pronat me shumë vlera.
 • Përmirësoni përputhshmërinë në sistemet Windows 9x.
 • Rregulloni një defekt në ndarjen e skedarëve të mëdhenj.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen NTFS Undelete 1.5 lëshohet më 27 tetor 2009

 • Mbështetje për të skanuar të dhëna të papërpunuara të diskut dhe në kërkim të skedarëve të fshirë të më shumë se 70 llojeve të njohura, duke përdorur një sistem të brendshëm të ekspertëve me njohuri të gjera në lidhje me karakteristikat dhe strukturat e specifikimeve të llojit të skedarit.
 • Përmirësoni performancën e procesit të skanimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

Advanced Outlook Data Recovery 1.0 është lëshuar më 21 tetor 2009

 • Mbështetni Outlook 97, 98, 2000, 2002, 2003 dhe 2007.
 • Mbështetni Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP, 2003, Vista dhe Windows 7.
 • Mbështetje për të rikuperuar mesazhet postare, dosjet, fosts, takime, kërkesa për takime, kontakte, lista të shpërndarjes, detyra, kërkesa për detyra, revista dhe shënime. Të gjitha pronat, të tilla si tema, nga, nga cc, BC, data, etj, janë rikuperuar.
 • Mbështetje për të rikuperuar mesazhet e postës në tekst të thjeshtë, format RTF dhe HTML.
 • Mbështetje për të rikuperuar bashkëngjitjet, duke përfshirë dokumentet dhe imazhet e bashkangjitura mesazheve dhe të ngulitura në trupat HTML.
 • Mbështetje për të rikuperuar objekte të ngulitura, të tilla si Fletë pune Excel, dokumente Word, etj.
 • Mbështetje për të rikuperuar sendet e fshira të Outlook, duke përfshirë mesazhet e postës, dosjet, fosts, takime, kërkesa për takime, kontakte, lista të shpërndarjes, detyra, kërkesa për detyra, revista dhe shënime.
 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e Outlook nga disqet ose disqet aq të mëdha sa 16777216 TB (dmth. 17179869184 GB).
 • Mbështetje për të ndarë skedarin PST të prodhimit në disa skedarë të vegjël.
 • Mbështetja për të rikuperuar të dhënat e Outlook me mbrojtje me fjalëkalim, mbështetet si kriptimi i ngjeshur ashtu edhe kriptimi i lartë (ose kriptimi më i mirë). Të dhënat e Outlook mund të rikuperohen edhe nëse nuk keni fjalëkalimin.
 • Mbështetje për të gjeneruar skedar fiks PST në formatin Outlook 97-2002 dhe formatin Outlook 2003/2007.
 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e Outlook nga çdo lloj disku ose disku, të tilla si disqe të forta, flash drives, floppy disqe, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e Outlook nga çdo lloj sistemi skedari, të tilla si FAT, FAT32, NTFS, Linux Ext2, Linux Ext3, etj.
 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e Outlook nga media e korruptuar.
 • Mbështetje për të rikuperuar një grumbull disqesh dhe disqesh.

DataNumen Outlook Express Drive Recovery 1.0 lëshohet më 5 gusht 2009

 • Mbështetje për të rikuperuar të gjitha versionet e Microsoft Outlook Express email.
 • Mbështetje për tu rikuperuar Outlook Express email nga çdo disqe ose disqe, të tilla si disqe të forta, flash drives, floppy disqe, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për tu rikuperuar Outlook Express email nga media të korruptuara.
 • Mbështetje për të rikuperuar një grumbull disqesh dhe disqesh.
 • Mbështetje për t'u rikuperuar nga disqet ose disqet aq të mëdha sa 16777216 TB (dmth. 17179869184 GB).
->