Lajme

DataNumen SQL Recovery 1.0 lëshohet më 11 maj 2013

 • mbështetje SQL Server 2005, 2008, 2008 R2, 2012.
 • Mbështetje për të rikuperuar strukturën dhe të dhënat në tabela.
 • Mbështetje për të rikuperuar të gjitha llojet e të dhënave, përveç për llojin XML.
 • Mbështetje për të rikuperuar kolonën e rrallë.
 • Mbështetje për të rikuperuar rekordet e fshira.
 • Mbështetje për të rikuperuar skedarë të shumtë, duke përfshirë skedarin MDF dhe skedarët e tij të lidhur NDF.
 • Mbështetje për të riparuar skedarët MDF në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh MDF.
 • Integruar me shell Windows, kështu që ju mund të riparoni një skedar MDF me menunë e kontekstit (kliko me të djathtën) të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).

DataNumen Data Recovery 1.0 është lëshuar më 28 dhjetor 2010

 • Mbështetje për të gjitha formatet e disqeve.
 • Mbështetje për të rikuperuar skedarët lost për shkak të reformimit të makinës, korrupsionit të makinës ose ndonjë arsye tjetër.
 • Mbështetje për të rimarrë skedarët e fshirë.
 • Mbështetje për të rikuperuar transmetimet e shoqëruara me lost dhe skedarët e fshirë.
 • Mbështetje për të skanuar të dhëna të papërpunuara të diskut dhe në mënyrë kërkuese për lost dhe skedarë të fshirë të më shumë se 70 llojeve të njohura, duke përdorur një sistem të brendshëm ekspertësh me njohuri të gjera në lidhje me karakteristikat dhe strukturat e specifikimeve të llojit të skedarit.
 • Mbështetje për të rikuperuar skedarët e fshirë nga koshi i riciklimit.
 • Mbështetje për të rimarrë lost dhe dosjet e fshira dhe tërë dosjenrarchy në mënyrë rekursive.
 • Mbështetni emrat e skedarëve unicode dhe emrat e dosjeve.
 • Mbështetje për të riemërtuar skedarët dhe dosjet automatikisht kur ekziston kopjimi.
 • Përdorni një ndërfaqe të thjeshtë magjistari për t'ju udhëzuar që të kaloni procesin e rikuperimit lehtë dhe me efikasitet.
 • Mbështetje për të filtruar dhe zgjidhur lost dhe skedarët dhe dosjet e fshira sipas kritereve të ndryshme.

DataNumen Outlook Drive Recovery 1.5 është lëshuar më 15 dhjetor 2010

 • Përmirësoni shpejtësinë e skanimit dhe rikuperimit.
 • Ulni konsumin e kujtesës gjatë procesit të rikuperimit.
 • Parandalon rikuperimin e përmbajtjeve të kopjuara në procesin e rikuperimit.
 • Mbështetje për të rimarrë vetitë e shumta të një objekti në grumbull.
 • Mbështetje për të rikuperuar dhe shndërruar pronat me shumë vlera.
 • Përmirësoni mekanizmin e zbulimit, përpunimit dhe raportimit të gabimeve.
 • Mbështetni Microsoft Outlook 2010.
 • Përmirësoni përputhshmërinë në sistemet Windows 9x.
 • Fix disa bugs të vogla.
->