Lajme

DataNumen DWG Recovery 1.0 është lëshuar më 7 janar 2014

 • Mbështetje për të rimarrë AutoCAD 2010 deri në 2014 DWG files.
 • Mbështetje për të rikuperuar objektet e mëposhtme në DWG skedarët: Bllok, PIKT, LINJ,, ARC, RRETH, ELLIPSE, SPLINE, XLINE, RAY, SOLID, 3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D), POLYLINE (3D), POLYLINE (PFACE), POLYLINE (MESH), VERTEX , VERTEX (2D), VERTEX (MESH), VERTEX (PFACE), VERTEX (PFACE FACE), TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF, ENDBLK, SEQEND, INSERT, DIMENSION (ORDINATE), DIMENSION (LINE) ALIGNED), DIMENSION (ANG 3-Pt), DIMENSION (ANG 3-Ln), DIMENSION (RADIUS), DIMENSION (DIAMETER), LEADER, TOLERANC, BLACK CONTROL OBJ, BLOCK HEADER, LYER CONTROLL OBJL, OLJ, STYLE, KONTROLLI I LLOJEVE OBJ, LTYPE, KONTROLLI I PAMJES OBJ, PAMJE, UCS KONTROLLI OBJ, UCS, VPORT KONTROLLI OBJ, VPORT, APPID KONTROLLI OBJ, APPID, DIMSTYLE KONTROLLI OBJ, DIMSTY
 • Mbështetje për të rimarrë lost & gjetën objekte në DWG files.
 • Mbështetje për të rikuperuar objektet e fshira në DWG files.
 • Mbështetje për daljen e skedarit fiks në DWG formatin dhe formatin DXF.
 • Mbështetje për daljen e skedarit fiks në formatin AutoCAD R2.5, R2.6, R9, R10, R11, R12, R13, R14, 2000 deri në 2014.
 • Mbështetje për të riparuar DWG skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull të DWG files.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur DWG skedarët që duhen riparuar në kompjuterin lokal.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që mund të riparoni një Outlook DWG skedoni me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).
->