Lajme

DataNumen Access Repair 1.0 lëshohet në 18 Qershor, 2004

 • Mbështetje për të riparuar bazat e të dhënave Microsoft Access 95, 97, 2000, XP dhe 2003.
 • Mbështetje për të rikuperuar strukturën dhe regjistrimet e tabelave në bazat e të dhënave të Access.
 • Mbështetje për të rikuperuar fushat MEMO dhe OLE.
 • Mbështetje për të rikuperuar tabelat dhe rekordet e fshira në bazat e të dhënave të Access.
 • Mbështetje për të rregulluar skedarët MDB të Hyrjes në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh MDB të Aksesit.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që ju mund të riparoni skedarin MDB me menunë kontekstuale të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).

DataNumen Excel Repair 1.0 lëshohet në 5 Gusht, 2003

 • Mbështetje për të rregulluar skedarët xls dhe xlw në formatet Excel version 3, 4, 5, 95, 97, 2000, XP, 2003.
 • Mbështetje për të riparuar skedarët Excel në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh Excel.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që ju mund të riparoni skedarin xls me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).