Domeeni ülekanne

Transferoni domenin tuaj tek ne

Transferohu tani për të zgjeruar domenin tënd nga viti 1! *


Transferimi i domenit të vetëm

Ju lutemi shkruani kodin e treguar më poshtë

* Përjashton disa TLD të caktuara dhe fusha të rinovuara kohët e fundit