Artikuj

 Mund DataNumen Outlook Express Repair shërohem Outlook Express email në kompjuterët Macintosh?

Versioni i tanishëm i DataNumen Outlook Express Repair mund të punojë vetëm nën platformat PC / Windows ....

 DataNumen Outlook Express Repair ka riparuar skedarin tim dbx (ose skedarin mbx) dhe ka nxjerrë të gjithë skedarët eml të rikuperuar në një direktori. Atëherë si t’i importoni këto posta elektronike Outlook Express?

Ju lutemi klikoni këtu për udhëzime të hollësishme se si të importoni email-et e rikuperuara në një Outlook ...

 Si të përcaktohet nëse DOER mund të riparojë skedarin tim dbx ose mbx, në përputhje me rezultatet e krijuara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të riparuar skedarin tuaj normalisht në faqen "Riparimi". Nëse mund të jetë ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen Outlook Express Repair?

Versioni demo do të raportojë të gjitha mesazhet e rikuperueshme në skedarët dbx ose mbx dhe daljen 10 ...

 Unë nuk arrita të riparoj timen Outlook Express skedar dbx / mbx me DataNumen Outlook Express Repair, pse?

Kontaktoni ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com. Nëse është e mundur, ju lutemi kurseni edhe riparimin ...

 Outlook Express as nuk do të start, si të rikuperoj mesazhet e mia?

Ju lutemi bëni si më poshtë: 1. Përdorni funksionin "Kërko" në Windows për të gjetur të gjitha skedarët dbx ose mbx ...

 Mesazhet në Inbox ose në dosje të tjera postare zhduken, si t'i rikuperoni ato?

Ju lutemi bëni si më poshtë: 1. Gjeni skedarin dbx ose skedarin mbx i përgjigjet dosjes tuaj.2. Riparo ...

 Çfarë janë skedarët dbt? Si të rikuperoni email nga skedarë të tillë?

skedarët dbt janë thjesht temporarversioni y i skedarëve dbx. Nese e jotja Outlook Express rrëzohet dhe ju ...

 Çfarë janë skedarët dbx? Ku mund t’i gjej këto skedarë?

Outlook Express 5/6 ruan të gjitha mesazhet e një dosje postare në një skedar përkatës .dbx. Për ...

 Çfarë janë skedarët mbx? Ku mund t’i gjej këto skedarë?

Outlook Express 4.x përdor dy lloje skedarësh, MBX dhe IDX, për të ruajtur mesazhet tuaja në kompjuterin tuaj. Për ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, ju mund të shkarkoni versionin e plotë të DOER menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 Cili është dallimi mes DataNumen Outlook Express Repair dhe të avancuar Outlook Express Rikuperimi i të dhënave?

I vetmi ndryshim midis këtyre dy produkteve është se ata përdorin të dhëna të ndryshme burimore, si ...

 çfarë është DataNumen Outlook Express Repair?

DataNumen Outlook Express Repair(DOER) është një mjet i fuqishëm për të rikuperuar email nga dbx të korruptuar ...

 Cilat lloje të skedarëve dbx dhe mbx munden DataNumen Outlook Express Repair riparimi?

DataNumen Outlook Express Repair mbështet për të riparuar Microsoft Outlook Express 4.x mbx skedarë dhe ...

 Pse nuk mund t'i qasem bashkëngjitjeve në disa nga postat elektronike të rikuperuara Outlook Express?

Outlook Express ka një Mos lejoni që bashkëngjitjet të ruhen ose të hapen që mund të jenë një ...