çfarë është DataNumen Outlook Password Recovery?

DataNumen Outlook Password Recovery (DOPR) është një mjet i fuqishëm për të rikuperuar fjalëkalimin nga skedarët e koduar Outlook PST. Nëse harroni fjalëkalimin e një skedari të koduar Outlook PST, atëherë me këtë mjet, lehtë mund të rikuperoni fjalëkalimin dhe të përdorni përmbajtjen në skedarin PST.
  • 1 përdorues e gjetën këtë të dobishme
A ishte kjo përgjigje e dobishme?

Artikuj Të Ngjashëm

Cili lloj skedarësh të koduar Outlook PST bën DataNumen Outlook Password Recovery mbështetur?

DataNumen Outlook Password Recovery(DOPR) mbështet të gjitha versionet e formatit PST nga Outlook 97 në ...

Pse fjalëkalimi i rikuperuar është i ndryshëm nga ai që vendosa unë?

Për shkak të natyrës së algoritmit të enkriptimit në skedarin Outlook PST, fjalëkalimi i rikuperuar mund të jetë ...

Unë nuk arrita të rikuperoj fjalëkalimin nga skedari im i koduar PST me DataNumen Outlook Password Recovery, pse?

Kontaktoni ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com . Nëse është e mundur, ju lutemi kurseni edhe riparimin ...