Artikuj

 Si të përcaktohet nëse DOLKR mund të riparojë skedarin tim të dosjes personale Outlook (.pst) me sukses, sipas rezultateve të gjeneruara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të rikuperuar skedarin tuaj Outlook PST normalisht në skedën "Riparimi". Pas ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen Outlook Repair?

Versioni demo do të nxjerrë një skedar fiks PST që përmban të gjitha mesazhet e rikuperuara dhe të tjera ...

 Si të rikuperojmë të dhënat e Outlook nga skedarët e diskut të makinës virtuale, skedarët rezervë dhe skedarët e imazhit të diskut?

Ju lutemi referojuni këtij artikulli mbi informacionin dhe udhëzimet e hollësishme se si të rikuperoni Outlook ...

 Unë nuk arrita të riparoj skedarin tim personal të dosjes Outlook (.pst) DataNumen Outlook Repair, pse?

Kontaktoni me ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com. Nëse është e mundur, ju lutemi ruani edhe ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, ju mund të shkarkoni versionin e plotë të DOLKR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 Cili është dallimi mes DataNumen Outlook Repair DataNumen Outlook Drive Recovery?

I vetmi ndryshim midis këtyre dy produkteve është se ata përdorin të dhëna të ndryshme burimore, si ...

 çfarë është DataNumen Outlook Repair?

DataNumen Outlook Repair(DOLKR) (më parë Advanced Outlook Repair) është opinioni më i mirë i Microsoft ...

 Kur ështëtarPër riparimin, unë marr mesazhin e gabimit "Ose nuk ka një klient të parazgjedhur të postës ose klienti aktual i postës nuk mund të përmbushë kërkesën e mesazheve. Ju lutemi ekzekutoni Microsoft Office Outlook dhe vendoseni atë si klientin e parazgjedhur të postës." dhe DataNumen Outlook Repair lë menjëherë. Si ta zgjidhim këtë çështje?

DataNumen Outlook Repair kërkon që MAPI 32bit të instalohet dhe vendoset siç duhet në kompjuter. Për ...

 Kur riparoni skedarin PST, unë marr mesazhin e gabimit në regjistrin e riparimit "Gabimi 6: Nuk mund të krijohet skedari PST i destinacionit. Për Outlook 2000 dhe versionet e mëvonshme, ju lutemi sigurohuni që përbërësit e Exchange Server nuk janë instaluar në kompjuterin aktual. Ju gjithashtu mund t'i referoheni faqes në dokumentin e ndihmës për informacionin e hollësishëm. " Si ta zgjidhim këtë çështje?

Ky gabim ndodh kur nënsistemi MAPI në kompjuterin tuaj nuk është instaluar ose konfiguruar ...

 Cili lloj i skedarëve të dosjeve personale Outlook (.pst) mund të jenë DataNumen Outlook Repair riparimi?

DataNumen Outlook Repair mbështet për të riparuar skedarët e dosjeve personale (.pst) të krijuara nga Microsoft ...

 Pse trupat e disa mesazheve të rikuperuara janë bosh?

Kur përdorni DataNumen Outlook Repair DataNumen Exchange Recovery, ndonjëherë mund të gjeni ...