Artikuj

 Si të përcaktohet nëse DPPTR mund të riparojë skedarin tim PPTX me sukses, sipas rezultateve të gjeneruara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të riparuar arkivin tuaj PPTX normalisht në skedën "Riparimi". Nëse mundet ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen PowerPoint Recovery?

Versioni demo do të tregojë një raport të të gjithë sendeve të rikuperueshme në arkivin PPTX, por do të ...

 Si të riparoni një skedar të shtrirë PPTX?

Për të riparuar skedarët PPTX të shtrirë (supozoni se emri i skedarit është 'myspan.PPTX'), ju lutemi bëni si më poshtë: ...

 Si të rregulloni një skedar të ndarë PPTX?

Të dhënat e brendshme dhe strukturat e skedarëve të ndarë PPTX janë identike me ato të PPTX të shtrirë ...

 Unë nuk arrita të riparoj skedarin tim PPTX me DataNumen PowerPoint Recovery, pse?

Kontaktoni ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com . Nëse është e mundur, ju lutemi kurseni edhe riparimin ...

 Skedari fiks PPTX ka ende gabime kur përpiqem ta nxjerr atë, pse?

Nëse të dhënat PPTX janë korruptuar pjesërisht, aplikacione të ndryshme, të tilla si DPPTR dhe WinZip mund...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, ju mund të shkarkoni versionin e plotë të DPPTR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 çfarë është DataNumen PowerPoint Recovery?

DataNumen PowerPoint Recovery(DPPTR) është një mjet i fuqishëm për të riparuar skedarët e korruptuar PPTX dhe Vetë ...

 Cili lloj i PPTX dhe SFX mund DataNumen PowerPoint Recovery riparimi?

DataNumen PowerPoint Recovery(DPPTR) mbështet të gjitha versionet e formatit PPTX (deri në formatin e skedarit PPTX ...