Artikuj

 Si të përcaktohet nëse DEXCELR mund të riparojë skedarin tim Excel me sukses, sipas rezultateve të gjeneruara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të riparuar skedarin tuaj normalisht në skedën "Riparimi". Nëse mund të jetë ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen Excel Repair?

Versioni demo do të tregojë një pamje paraprake të librit të punës të rikuperuar, por nuk do të nxjerrë fiksin ...

 Unë nuk arrita të riparoj skedarin tim Excel me DataNumen Excel Repair, pse?

Kontaktoni ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com . Nëse është e mundur, ju lutemi kurseni edhe riparimin ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, mund të shkarkoni versionin e plotë të DEXCELR menjëherë pas dërgimit në internet ...

 çfarë është DataNumen Excel Repair?

DataNumen Excel Repair(DEXCELR) (më parë Advanced Excel Repair) është një mjet i fuqishëm për të riparuar ...

 Cilat lloje të skedarëve Excel munden DataNumen Excel Repair riparimi?

DataNumen Excel Repair mbështet për të riparuar skedarët xls dhe xlw në Excel version 3, 4, 5, 95, 97, ...