Artikuj

 Si të përcaktohet nëse DACCR mund të riparojë me sukses bazat e të dhënave të mia Microsoft Access, sipas rezultateve të gjeneruara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të riparuar skedarin tuaj të të dhënave normalisht në skedën "Riparimi". Nëse mundet ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen Access Repair?

Versioni demo do të tregojë një vrojtim të tabelave të rikuperuara dhe objekteve të tjera në bazën e të dhënave, ...

 Unë nuk arrita të riparoj bazat e të dhënave të mia Microsoft Access me DataNumen Access Repair, pse?

Kontaktoni me ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com. Nëse është e mundur, ju lutemi ruani edhe ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, ju mund të shkarkoni versionin e plotë të DACCR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 çfarë është DataNumen Access Repair?

DataNumen Access Repair (DACCR) (më parë Advanced Access Repair) është një rikuperim i fuqishëm i Hyrjes ...

 Cili lloj i bazave të të dhënave të Microsoft Access mund DataNumen Access Repair riparimi?

DataNumen Access Repair mbështet për të riparuar bazat e të dhënave të Microsoft Access 95to 2013.