Artikuj

 Unë nuk arrita të zhbëj skedarin / dosjen time me DataNumen NTFS Undelete, pse?

Kontaktoni me ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com. Nëse është e mundur, ju lutemi ruani edhe ...

 çfarë është DataNumen NTFS Undelete?

DataNumen NTFS Undelete (DNTU) është një mjet i fuqishëm për të rikuperuar skedarët dhe dosjet e fshira NTFS...

 Cilat versione të NTFS sistemet munden DataNumen NTFS Undelete mbështetur?

DataNumen NTFS Undelete(DNTU) mbështet të gjitha versionet e NTFS sistemet.