Artikuj

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen Data Recovery?

Versioni demo do të skanojë disqet tuaja dhe do të kërkojë skedarë dhe dosje të rikuperueshme, pastaj rendit ...

 Unë nuk arrita të rikuperoj skedarin / dosjen time me DataNumen Data Recovery, pse?

Kontaktoni me ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com. Nëse është e mundur, ju lutemi ruani edhe ...

 Versioni demo nuk nxjerr skedarët dhe dosjet e rikuperuara. Si mund ta di nëse mund t'i rikuperojë me sukses këto skedarë dhe dosje?

Ju mund të përdorni versionin demo për të skanuar disqet tuaja dhe për të kërkuar lost dhe skedarët e fshirë dhe ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, mund të shkarkoni versionin e plotë të DDR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 çfarë është DataNumen Data Recovery?

DataNumen Data Recovery (DDR) është një mjet i fuqishëm për të rikuperuar lost dhe skedarët dhe dosjet e fshira në ...

 Cili skedar sistem mundet DataNumen Data Recovery mbështetur?

DataNumen Data Recovery(DDR) mbështet të gjitha llojet e sistemeve të skedarëve, përfshirë FAT, FAT32, NTFS, ...