Artikuj

 Si të përcaktohet nëse DPSDR mund të riparojë Adobe tim PSD skedarë imazhesh (.PSD, .PDD) skedari me sukses, sipas rezultateve të gjeneruara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të riparuar pajisjen tuaj PSD dokument normalisht në skedën "Riparimi". Nëse mundet ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen PSD Repair?

Versioni demo do t'ju tregojë një pamje paraprake të imazheve të rikuperuara për secilën shtresë në tuajin PSD...

 Unë nuk arrita të riparoj Adobe tim PSD skedarë imazhesh (.PSD, .PDD) skedar me DataNumen PSD Repair, pse?

Kontaktoni me ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com . Nëse është e mundur, ju lutemi ruani edhe ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, mund të shkarkoni versionin e plotë të DPSDR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 çfarë është DataNumen PSD Repair?

DataNumen PSD Repair(DPSDR) (më parë Advanced PSD Repair) është një mjet i fuqishëm për të rikuperuar të korruptuarit ...

 Cili lloj i imazhit Photoshop (.PSD, .PDD) skedarët munden DataNumen PSD Repair riparimi?

DataNumen PSD Repair mbështet për të riparuar Photoshop PSD dhe skedarët e imazheve PDD të prodhuara nga të gjithë ...