Artikuj

 Si të përcaktohet nëse DDWGR mund të rimarrë timen dwg skedoni me sukses, sipas rezultateve të gjeneruara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të riparuar pajisjen tuaj dwg arkivoni normalisht në skedën "Rimëkëmbje". Nëse mundet ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen DWG Recovery?

Versioni demo do të tregojë një pamje paraprake të vizatimit të rikuperuar, por nuk do ta nxjerrë atë. Për të marrë ...

 Nuk arrita ta rimarr veten time dwg dosja me DataNumen DWG Recovery, pse?

Kontaktoni ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com . Nëse është e mundur, ju lutemi kurseni edhe riparimin ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, mund të shkarkoni versionin e plotë të DDWGR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 çfarë është DataNumen DWG Recovery?

DataNumen DWG Recovery(DDWGR) është një mjet i fuqishëm për të riparuar dhe korruptuar AutoCAD dwg dosjet. Mund të ...

 Cili lloj i dwg skedari mund DataNumen DWG Recovery shërohet?

DataNumen DWG Recovery(DDWGR) mbështet për të rikuperuar AutoCAD R14 deri në 2006 dhe 2010 në 2014 DWG files.