Artikuj

 Si të përcaktohet nëse DORCR mund të riparojë timen DBF skedoni me sukses, sipas rezultateve të gjeneruara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të riparuar pajisjen tuaj DBF arkivoni normalisht në skedën "Riparim". Nëse mundet ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen Oracle Recovery?

Versioni demo do të tregojë një raport të të gjithë sendeve të rikuperueshme në DBF arkiv, por nuk do ...

 Si për të riparuar një hapësirë DBF dosje?

Për të riparuar përfshin DBF skedarët (supozojmë se emri i skedarit është 'myspan.DBF'), ju lutem bëni si më poshtë: 1 ....

 Si të rregulloni një ndarje DBF dosje?

Të dhënat e brendshme dhe strukturat e ndarjes DBF skedarët janë identikë me ato të shtrirë DBF dosjet ....

 Unë nuk arrita të riparoj timen DBF dosja me DataNumen Oracle Recovery, pse?

Kontaktoni ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com . Nëse është e mundur, ju lutemi kurseni edhe riparimin ...

 I fiksuari DBF skedari ende ka gabime kur përpiqem ta nxjerr atë, pse?

If DBF të dhënat janë korruptuar pjesërisht, aplikacione të ndryshme, të tilla si DORCR dhe WinZip mund...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, ju mund të shkarkoni versionin e plotë të DORCR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 çfarë është DataNumen Oracle Recovery?

DataNumen Oracle Recovery(DORCR) është një mjet i fuqishëm për të riparuar të korruptuarit DBF dosjet dhe Vetë ...

 Cili lloj i DBF dhe SFX mund DataNumen Oracle Recovery riparimi?

DataNumen Oracle Recovery(DORCR) mbështet të gjitha versionet e DBF format (deri në DBF Formati i Skedarit ...