Artikuj

 DDBFR riparon DBF skedoj me sukses, por pse ende nuk mund ta hap fiksin DBF dosje?

Ekzistojnë tre mundësi për këtë situatë, si më poshtë: · juaji DBF skedari është krijuar nga një ...

 A DataNumen DBF Repair mbështetje për të riparuar a DBF skedar me fusha të të dhënave memorandume ose binare?

Po, DataNumen DBF Repair mbështet për të riparuar një DBF skedar me fusha të të dhënave memorandume ose binare. Sa për ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen DBF Repair?

Versioni demo do t'ju tregojë një raport që përmban të gjitha rekordet e rikuperuara, por nuk do të ...

 Unë nuk arrita të riparoj timen DBF dosja me DataNumen DBF Repair, pse?

Kontaktoni me ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com . Nëse është e mundur, ju lutemi ruani edhe ...

 Versioni demo nuk gjeneron një skedar fiks. Si mund ta di nëse mund ta rregullojë skedarin tim me sukses?

Megjithëse versioni demo nuk gjeneron një skedar fiks, ai mund të riparojë skedarin tuaj dhe të raportojë të gjitha ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, mund të shkarkoni versionin e plotë të DDBFR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 çfarë është DataNumen DBF Repair?

DataNumen DBF Repair (DDBFR) (më parë Advanced DBF Repair) është një mjet i fuqishëm për të riparuar të korruptuarit ...

 Cilat lloje të DBF skedarët munden DataNumen DBF Repair riparimi?

DataNumen DBF Repair (DDBFR) mbështet të gjitha versionet e DBF format, duke përfshirë dBASE, FoxBase, ...

 Pse shumë nga fushat e datave në bazën e të dhënave të riparuara janë vendosur në 1900-01-01?

Nëse fushat e datës në bazën e të dhënave origjinale janë të pavlefshme, DataNumen DBF Repair do t'i rivendosë ato në një ...