Artikuj

 Si të përcaktohet nëse DRAR mund të riparojë timen RAR apo arkivi SFX me sukses, sipas rezultateve të gjeneruara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të riparuar pajisjen tuaj RAR ose arkivi SFX normalisht në skedën "Riparim". Nëse ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen RAR Repair?

Versioni demo do të raportojë të gjitha skedarët e rikuperueshëm në tuajin RAR skedar, por nuk do të dalë ...

 Unë nuk arrita të riparoj timen RAR dosja me DataNumen RAR Repair, pse?

Kontaktoni ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com . Nëse është e mundur, ju lutemi kurseni edhe riparimin ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, mund të shkarkoni versionin e plotë të DRAR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 çfarë është DataNumen RAR Repair?

DataNumen RAR Repair(DRAR) (më parë Advanced RAR Repair) është një mjet i fuqishëm për të riparuar të korruptuarit ose ...

 Cili është kuptimi i statusit të rikuperueshëm në raportin demo?

Në raportin demonstrues, nëse statusi i rikuperueshëm i një skedari është "Plotësisht i rikuperueshëm", të gjitha të dhënat në ...

 Cili lloj i RAR dhe skedarët SFX munden DataNumen RAR Repair riparimi?

DataNumen RAR Repair mbështet për të riparuar RAR dhe skedarët SFX të krijuar nga versione të ndryshme të WinRAR...