Artikuj

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen CAB Repair?

Versioni demo do t'ju tregojë një raport që përmban të gjitha sendet e rikuperuara në arkiv, por ...

 Unë nuk arrita të riparoj timen CAB dosja me DataNumen CAB Repair, pse?

Kontaktoni ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com . Nëse është e mundur, ju lutemi kurseni edhe riparimin ...

 Unë ende nuk mund të nxjerr a CAB skedari pasi rregullohet nga DCABR, pse?

If CAB të dhënat janë korruptuar pjesërisht, aplikacione të ndryshme, të tilla si DCABR dhe të fitojëZip mund...

 Versioni demo nuk gjeneron një skedar fiks. Si mund ta di nëse mund ta rregullojë skedarin tim me sukses?

Megjithëse versioni demo nuk gjeneron një skedar fiks, ai mund të riparojë skedarin tuaj dhe të tregojë të gjitha ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, mund të shkarkoni versionin e plotë të DCABR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 çfarë është DataNumen CAB Repair?

DataNumen CAB Repair(DCABR) është një mjet i fuqishëm për të riparuar të korruptuarit CAB dosjet. Mund të skanojë ...

 Cili lloj i CAB skedarët munden DataNumen CAB Repair riparimi?

DataNumen CAB Repair(DCABR) mbështet të gjitha versionet e Microsoft cabskedarët inet. Ai mbështet për të ...