Artikuj

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen TAR Repair?

Versioni demo do të raportojë të gjithë artikujt e rikuperuar në TAR arkiv, por nuk do të gjenerojë ...

 Unë nuk arrita të riparoj timen TAR dosja me DataNumen TAR Repair, pse?

Kontaktoni ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com. Nëse është e mundur, ju lutemi kurseni edhe riparimin ...

 Versioni demo nuk gjeneron një skedar fiks. Si mund ta di nëse mund ta rregullojë skedarin tim me sukses?

Megjithëse versioni demo nuk gjeneron skedarin në të vërtetë fiks, ai mund të riparojë skedarin tuaj dhe ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, mund të shkarkoni versionin e plotë të DTAR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 çfarë është DataNumen TAR Repair?

DataNumen TAR Repair(DTAR) (më parë Advanced TAR Repair) është një mjet i fuqishëm për të riparuar të korruptuarit ...

 Cili lloj i TAR skedarët munden DataNumen TAR Repair riparimi?

DataNumen TAR Repair(DTAR) mbështet për të riparuar standardin Unix TAR files.