Artikuj

 Si të përcaktohet nëse DZIPR mund të riparojë timen Zip skedoni me sukses, sipas rezultateve të gjeneruara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të riparuar pajisjen tuaj Zip arkivoni normalisht në skedën "Riparim". Nëse mundet ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen Zip Repair?

Versioni demo do të tregojë një raport të të gjithë sendeve të rikuperueshme në Zip arkiv, por nuk do ...

 Si për të riparuar një hapësirë zip dosje?

Për të riparuar përfshin zip skedarët (supozojmë se emri i skedarit është 'myspan.zip'), ju lutem bëni si më poshtë: 1 ....

 Si të rregulloni një ndarje zip dosje?

Të dhënat e brendshme dhe strukturat e ndarjes Zip skedarët janë identikë me ato të shtrirë Zip dosjet ....

 Unë nuk arrita të riparoj timen Zip dosja me DataNumen Zip Repair, pse?

Kontaktoni ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com . Nëse është e mundur, ju lutemi kurseni edhe riparimin ...

 I fiksuari Zip skedari ende ka gabime kur përpiqem ta nxjerr atë, pse?

If Zip të dhënat janë korruptuar pjesërisht, aplikacione të ndryshme, të tilla si DZIPR dhe të fitojëZip mund...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, mund të shkarkoni versionin e plotë të DZIPR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 çfarë është DataNumen Zip Repair?

DataNumen Zip Repair(DZIPR) (më parë Advanced Zip Repair) është një mjet i fuqishëm për të riparuar të korruptuarit ...

 Cili lloj i ZIP dhe SFX mund DataNumen Zip Repair riparimi?

DataNumen Zip Repair(DZIPR) mbështet të gjitha versionet e Zip format (deri në ZIP Formati i Skedarit ...