Artikuj

 Si të përcaktohet nëse DODR mund të rimarrë të dhënat e Outlook nga disku im ose disku me sukses, sipas rezultateve të gjeneruara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të rikuperuar të dhënat tuaja Outlook nga disku juaj ose disku normalisht në ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen Outlook Drive Recovery?

Versioni demo do të nxjerrë një skedar fiks PST që përmban të gjitha mesazhet e rikuperuara dhe të tjera ...

 Nuk arrita të rikuperoj të dhënat e Outlook nga disku ose disku im me DataNumen Outlook Drive Recovery, pse?

Nëse nuk mund të rikuperoni të dhënat e kërkuara të Outlook nga një makinë, mund të përpiqeni të rigjeni të dhënat ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Ju do të merrni një email që konfirmon porosinë tuaj menjëherë pasi të keni dërguar formularin e porosisë në internet ....

 Cili është dallimi mes DataNumen Outlook Repair DataNumen Outlook Drive Recovery?

I vetmi ndryshim midis këtyre dy produkteve është se ata përdorin të dhëna të ndryshme burimore, si ...

 çfarë është DataNumen Outlook Drive Recovery(DODR)?

DataNumen Outlook Drive Recovery (DODR) (më parë Riparimi i të Dhënave të Avancuara Outlook) është shpëtimtari ...

 Cili lloj i të dhënave Outlook mund DataNumen Outlook Drive Recovery shërohet?

DataNumen Outlook Drive Recovery mbështet për të rimarrë të gjitha versionet e të dhënave të Microsoft Outlook.