Unë nuk arrita të riparoj skedarin tim MDF me DataNumen SQL Recovery, pse?

Kontaktoni ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com . Nëse është e mundur, ju lutemi gjithashtu ruajeni regjistrin e riparimit në një skedar (sigurohuni që të jetë zgjedhur opsioni "Përfshini informacionin e sistemit" në dialogun e skedarit) dhe bashkëngjitni atë në postën tuaj elektronike.
  • 1 përdorues e gjetën këtë të dobishme
A ishte kjo përgjigje e dobishme?

Artikuj Të Ngjashëm

çfarë është DataNumen SQL Recovery?

DataNumen SQL Recovery(DSR) është një mjet i fuqishëm për të riparuar skedarët e korruptuar MDF. Ajo mund të rimarrë tuaj ...

Cili lloj i skedarëve MDF mund DataNumen SQL Recovery riparimi?

DataNumen SQL Recovery(DSR) mbështet SQL Server Formati MDF 2005, 2008, 2008 R2, 2012 dhe 2014.

Si mund ta di nëse softueri mund të riparojë skedarin tim të bazës së të dhënave MDF (.mdf) me sukses me versionin demo falas?

Kur përdorni versionin demo, pas procesit të riparimit, nëse skedari juaj mund të rikuperohet, atëherë do të ...

Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen SQL Recovery?

Versioni demo do të tregojë të gjitha të dhënat e rikuperueshme në bazën tuaj të të dhënave të korruptuara, por nuk do të dalë ...

Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, ju mund të shkarkoni versionin e plotë të DSR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...