Artikuj

 Si të përcaktohet nëse DEXR mund të rimarrë hapësirën time ruajtëse të Microsoft Exchange ().ost) Skedoni me sukses, sipas rezultateve të gjeneruara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të rikuperuar hapësirën ruajtëse jashtë linje të Microsoft Exchange (.ost) dosja ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen Exchange Recovery?

Versioni demo do të nxjerrë një skedar PST të rikuperuar që përmban të gjitha mesazhet e rikuperuara dhe të tjera ...

 Nuk arrita të rimarr hapësirën ruajtëse jashtë linje të Microsoft Exchange (.ost) skedar me DataNumen Exchange Recovery, pse?

Kontaktoni me ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com . Nëse është e mundur, ju lutemi ruani edhe ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, mund të shkarkoni versionin e plotë të DEXR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 çfarë është DataNumen Exchange Recovery?

DataNumen Exchange Recovery(DEXR) (më parë Advanced Exchange Recovery) është mjeti më i mirë i rikuperimit ...

 Kur ështëtargjatë procesit të rikuperimit, unë marr mesazhin e gabimit "Ose nuk ka një klient të parazgjedhur të postës ose klienti aktual i postës nuk mund të përmbushë kërkesën e mesazheve. Ju lutemi ekzekutoni Microsoft Office Outlook dhe vendoseni atë si klientin e parazgjedhur të postës." dhe DataNumen Exchange Recovery lë menjëherë. Si ta zgjidhim këtë çështje?

DataNumen Exchange Recovery kërkon që Microsoft Outlook të instalohet dhe të vendoset si e paracaktuar ...

 Kur shërohet OST skedari, unë marr mesazhin e gabimit në regjistrin e rikuperimit "Gabimi 6: Nuk mund të krijoj skedar PST destinacioni. xxxxxxx. Nëse keni të instaluar versione Outlook 2000 ose versione më të hershme, sigurohuni që të jetë instaluar në modalitetin e korporatave ose grupit të punës. Për Outlook 2002 dhe versionet e mëvonshme, ju lutemi sigurohuni që përbërësit e Exchange Server nuk janë instaluar në kompjuterin aktual. Ju gjithashtu mund t'i referoheni faqes në dokumentin e ndihmës për informacionin e hollësishëm. " Si ta zgjidhim këtë çështje?

Ky gabim ndodh kur nënsistemi MAPI në kompjuterin tuaj nuk është instaluar ose konfiguruar ...

 Cili lloj i hapësirës ruajtëse jashtë linje të Microsoft Exchange (.ost) skedarët munden DataNumen Exchange Recovery shërohet?

DataNumen Exchange Recovery mbështet për të rikuperuar hapësirën ruajtëse jashtë linje (.ost) skedarë për Microsoft ...

 Pse trupat e disa mesazheve të rikuperuara janë bosh?

Kur përdorni DataNumen Outlook Repair DataNumen Exchange Recovery, ndonjëherë mund të gjeni ...