Artikuj

 DOEU ka rikuperuar disa email të fshirë nga skedari im dbx dhe i ka ruajtur ato si skedarë .eml në një direktori. Atëherë si t’i importoni përsëri këto skedarë .eml Outlook Express?

Për të importuar email-et e rikuperuara përsëri në Outlook Express, ju lutem bëni si më poshtë: 1. StarOutlook t ...

 Si të përcaktohet nëse DOEU mund të rikuperojë me sukses email-et e fshira, sipas rezultateve të gjeneruara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të rikuperuar email në skedarin tuaj dbx normalisht në "Recover" ...

 Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen Outlook Express Undelete?

Versioni demo do të raportojë të gjitha postat elektronike të rikuperueshme në dbx por nuk do t'i nxjerrë ato. Për të ...

 Fshij aksidentalisht një email në Outlook Express, si ta rimarrim atë?

Nëse fshini një email nga një dosje postare përveç Artikullit të Fshirë dhe nuk keni zbrazur ...

 Unë nuk arrita të rimarr email-et e mia Outlook Express skedari dbx me DataNumen Outlook Express Undelete, pse?

Në përgjithësi, kur një email fshihet, së pari do të kopjohet në dosjen e postës Sendet e Fshira ....

 Çfarë janë skedarët dbt? Si të rikuperoni email nga skedarë të tillë?

skedarët dbt janë thjesht temporarversioni y i skedarëve dbx. Nese e jotja Outlook Express rrëzohet dhe ju ...

 Çfarë janë skedarët dbx? Ku mund t’i gjej këto skedarë?

Të gjitha tuajat Outlook Express 5/6 dosjet dhe postat elektronike, dhe të gjitha grupet e lajmeve të regjistruara ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, ju mund të shkarkoni versionin e plotë të DOEU menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...

 çfarë është DataNumen Outlook Express Undelete?

DataNumen Outlook Express Undelete (DOEU) (më parë i Avancuar Outlook Express Rimëkëmbja) është një ...

 Cilat lloje të skedarëve dbx bën DataNumen Outlook Express Undelete mbështetur?

DataNumen Outlook Express Undelete mbështet për të rimarrë email-et e fshira nga Outlook Express 5/6 ...

 Pse nuk mund t'i qasem bashkëngjitjeve në disa nga postat elektronike të rikuperuara Outlook Express?

Outlook Express ka një Mos lejoni që bashkëngjitjet të ruhen ose të hapen që mund të jenë një ...