Artikuj

 Si të përcaktohet nëse AOEDR mund të rimarrë email me sukses nga disku ose disku im, në përputhje me rezultatet e krijuara nga versioni demo?

Ju lutemi thjesht përdorni versionin demo për të rikuperuar email-et nga disku juaj ose disku normalisht në "Recover" ...

 Si të porosisni versionin e plotë të Advanced Outlook Express Rikuperimi i të dhënave?

Versioni demo do të raportojë të gjitha mesazhet e rikuperueshme në disqe ose disqe dhe prodhon vetëm ...

 Unë nuk arrita të rimarr email-et nga disku ose disku me Advanced Outlook Express Rikuperimi i të dhënave, pse?

Nëse nuk mund të rikuperoni postat elektronike të kërkuara nga një disk, mund të përpiqeni të rigjeni postat elektronike nga ...

 Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Ju do të merrni një email që konfirmon porosinë tuaj menjëherë pasi të keni dërguar formularin e porosisë në internet ....

 Cili është dallimi mes DataNumen Outlook Express Repair dhe të avancuar Outlook Express Rikuperimi i të dhënave?

I vetmi ndryshim midis këtyre dy produkteve është se ata përdorin të dhëna të ndryshme burimore, si ...

 Çfarë është e avancuar Outlook Express Rikuperimi i të dhënave (AOEDR)?

Avancuar Outlook Express Rimëkëmbja e të Dhënave (AOEDR) është shpëtimtari i juaj Outlook Express të dhëna. Ndërsa ...

 Cili lloj i postës elektronike mund të avancohet Outlook Express Rimëkëmbja e të dhënave rikuperohet?

Avancuar Outlook Express Riparimi i të dhënave mbështet rikuperimin e të gjitha versioneve të Microsoft Outlook ...