Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen SQL Recovery?

Versioni demo do të tregojë të gjitha të dhënat e rikuperueshme në bazën tuaj të të dhënave të korruptuara, por nuk do t'i nxjerrë ato. Për të marrë të dhënat, duhet porosit versionin e plotë. Çmimi për versionin e plotë (licencë e vetme) është USD 299.95.

Ju lutemi klikoni këtu për të porositur tani ose për të marrë më shumë informacion mbi porositjen dhe pagesën. Ne pranojmë porosi të Kartës së Kreditit, Solo / Switch / Maestro, Bankë / Transfer Wire, PayPal, Çeqe, Para të Gatshme dhe Faks / Telefon.

Nëse kompania ose institucioni juaj është i interesuar të licencojë DSR për disa përdorues, ju mund të kurseni shumë para duke blerë një licenca e vëllimit.

  • 1 أعضاء وجدوا هذه المقالة مفيدة
HEL KANT المقالة مفيدة؟

Artikuj të ngjashëm

çfarë është DataNumen SQL Recovery?

DataNumen SQL Recovery(DSR) është një mjet i fuqishëm për të riparuar skedarët e korruptuar MDF. Ajo mund të rimarrë tuaj ...

Cili lloj i skedarëve MDF mund DataNumen SQL Recovery riparimi?

DataNumen SQL Recovery(DSR) mbështet SQL Server Formati MDF 2005, 2008, 2008 R2, 2012 dhe 2014.

Si mund ta di nëse softueri mund të riparojë skedarin tim të bazës së të dhënave MDF (.mdf) me sukses me versionin demo falas?

Kur përdorni versionin demo, pas procesit të riparimit, nëse skedari juaj mund të rikuperohet, atëherë do të ...

Unë nuk arrita të riparoj skedarin tim MDF me DataNumen SQL Recovery, pse?

Kontaktoni ndihmën tonë teknike: [email mbrojtur] . Nëse është e mundur, ju lutemi kurseni edhe riparimin ...

Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, ju mund të shkarkoni versionin e plotë të DSR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...